DE ALPEN: EEN GOED BEWAARD GEHEIM

Voor het overgrote deel van de vakantiegangers zijn de Alpen in de zomer nog onontgonnen gebied, getuige de veelal verbaasde reacties als je vertelt dat je in de zomer naar de Alpen gaat. “Dan moet je toch eerst grijs haar hebben?” zie je ze denken. Kenners weten wel beter!

PASSIE VOOR DE BERGEN

AlpenReizen is een online reisorganisatie, die je een zorgeloze en onvergetelijke tijd in de bergen laat beleven! Leidend voor ons is jouw idee over wat je wilt gaan doen. Van een ontspannen vakantie met ‘even helemaal niets’ of een wandel- of fietsvakantie tot een outdoor of zelfs ultra actieve vakantie. Vanuit onze passie voor de bergen willen we iedereen inspireren met ons veelzijdige aanbod. Enerzijds de liefhebbers, die de Alpen al in hun hart hebben gesloten, maar anderzijds ook degenen die niet in eerste instantie denken aan de Alpen als vakantiebestemming.

“Al op jonge leeftijd hebben de bergen mijn hart gestolen. Met name de combinatie van de overweldigende natuur in de bergen en de veelheid aan mogelijkheden om op actieve wijze te kunnen genieten van deze inspirerende omgeving, spreekt mij enorm aan. Feit dat dit alles te vinden is op relatief korte afstand van Nederland, een afstand die ik jaarlijks vele malen overbrug, maakt dat ik door de jaren heen een Alpenliefhebber pur sang ben geworden!” Antoinette Jacobs, oprichter AlpenReizen

Alpenreizen

AlpenReizen